ICT procurement, van commodities tot build-to-order

Met meer dan 3000 leveranciers in Nederland alleen al, is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Veel IT managers worden geacht ook te inkoop te regelen. Waar de IT manager weet wat hij of zij technisch nodig heeft, heeft een procurement partner inzicht in het in- en verkoopproces. Deze synergie zorgt voor een efficiënte besteding en besparing van het IT budget door het versimpelen van het procurement proces. Lees hieronder meer over ons proces.

ICT procurement

Waarom OrangeBits

Het inkopen van ICT gerelateerde producten is zo makkelijk als drukken op een knop. Spannend wordt het als de wishlist groter is dan het budget. OrangeBits ondersteunt organisaties in de periodieke procurement van ICT commodities en build-to-order oplossingen door als corporate partner aan de hand van de operationele noodzaak vendoren te selecteren, de onderhandelingen te leiden en de uitlevering en garanties te waarborgen. Lees hieronder meer over OrangeBits als ICT procurement partner.

Opstellen van een wishlist

De meeste organisaties zijn gestandaardiseerd op een aantal merken. Aan de hand van de huidig gebruikte commodities, stellen we een specificatielijst samen. Deze kunnen we gebruiken om met verschillende en concurrerende merken naar de beste oplossing te zoeken. Om ervoor te zorgen dat we besparen op gestandaardiseerde producten, laten we meerdere merken concurreren om uw order.

Wishlist

Vendoren selectie

Procurement op basis van specificaties

De operationele noodzaak van een organisatie wordt bekend gemaakt bij meerdere merken. OrangeBits zal deze onderhandelingen leiden en er voor zorgen dat de merken met elkaar gaan concurreren. Door de transparante wijze van zaken doen, worden alle betrokkenen op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. OrangeBits streeft naar besparingen voor eindklanten en is daarom merk-onafhankelijk.

Uitlevering, garantie, RMA etc.

Naast de procurement van commodities en andere ICT gerelateerde producten en diensten, verzorgd OrangeBits ook de uitlevering, garantie en RMA afhandeling. Hiermee zorgen we ervoor dat voor procurement slechts 1 contactpersoon is waarbij u met alles terecht kunt. OrangeBits streeft ernaar om als procurement partner een relatie te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect. Alle hiernaast genoemde additionele dienstverlening is geheel kosteloos.

Kosteloos additionele dienstverlening

prcvuesl-2

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?
KLIK OP CONTACT