Ga naar de inhoud

Website Live!

Terwijl we de laatste hand leggen aan de lancering van ons bedrijf op 1 oktober, zijn we verheugd om jullie op de hoogte te houden van de livegang van onze website, www.orangebits.nl. Onze digitale aanwezigheid is de afgelopen maanden met veel zorg en toewijding ontwikkeld en we kunnen niet wachten om met jullie te delen wat we in petto hebben.

Op onze website zul je binnenkort een schat aan informatie vinden over onze producten, diensten en visie. We streven ernaar om een platform te creëren dat niet alleen informatief is, maar ook interactief en boeiend. Houd onze social media-kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de updates met betrekking tot de livegang van onze website en de officiële start van ons bedrijf op 1 oktober.

We zijn enthousiast over de reis die voor ons ligt en kunnen niet wachten om met jullie samen te werken en onze passie te delen. 

Team Orange Bits

Gerelateerde artikelen

Interview met Jelle van Amersfoort

“We vullen elkaar mooi aan!” Een wens die nu eindelijk werkelijk aan het worden is: Een onderneming runnen met je eigen vader. Vandaag heb ik gesproken met de 21-jarige Jelle van Amersfoort. Samen met zijn vader Marc van Amersfoort is hij nu bezig met de opstart van hun bedrijf Orange Bits. We hebben het over

Jelle van Amersfoort
Jelle van Amersfoort Managing Partner
Interview met Marc van Amersfoort

“Onze aanpak verschilt nogal…” Vandaag had ik een gesprek met Marc van Amersfoort, die al jaren werkzaam is in het vak en nu een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint als business developer. Hij is medeoprichter van Orange Bits, het bedrijf dat hij samen met zijn zoon Jelle heeft opgericht. Na het behalen van zijn

Marc van Amersfoort
Marc van Amersfoort Managing Partner