Ga naar de inhoud

Over ons

Welkom bij Orange Bits

Orange Bits is opgericht in 2023 en is voortgekomen uit de gedeelde passie voor software van vader en zoon, Marc en Jelle van Amersfoort. Hun missie is duidelijk: het toegankelijk en effectief maken van softwarecreatie voor iedereen. Ze begrijpen dat het vaak een uitdaging is om abstracte ideeën om te zetten in concrete digitale oplossingen. Daarom zijn ze klaar om te ondersteunen.

Het hart van Orange Bits ligt in het creëren van websites, shops en webapps. Ze bieden een breed scala aan diensten om jouw projecten tot leven te brengen. Hun deskundigheid en toewijding zijn gericht op het vereenvoudigen van de complexe wereld van software met oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen.

Daarnaast streven ze naar onafhankelijkheid en partnerschap. Met als doelgroep softwarebedrijven, marketingbureaus en webbureaus.

Onze diensten

Onze vijf kernwaarden

 • 1. Samenwerken: Elke opdracht een voorbeeld van Samenwerkende Partners

  Samenwerken is voor ons meer dan alleen een woord; het is de ruggengraat van onze aanpak. Elke opdracht is voor ons een gelegenheid om de kracht van partnerschap te demonstreren. We streven ernaar om niet alleen met onze klanten samen te werken, maar ook met elkaar als een hecht en divers team. Samenwerking stelt ons in staat om synergie te creëren en resultaten te bereiken die anders onmogelijk zouden zijn.

 • 2. Competentie: Jonge Energie en Grote Ervaring in het Team

  Ons team vertegenwoordigt een mix van jeugdige energie en jarenlange ervaring. We koesteren de diversiteit in ons team en geloven dat dit de sleutel is tot onze innovatieve benadering van problemen. Onze competentie is de motor achter onze voortdurende groei en succes, en we blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen.

 • 3. Onafhankelijk: Toegewijde Onafhankelijkheid

  Orange Bits staat voor onafhankelijkheid. Wij leveren geen eindproducten aan gebruikers, maar richten ons volledig op uw succes. Door onafhankelijk te blijven, zijn we toegewijd aan uw visie en doelstellingen zonder afleiding. Ontdek de kracht van onze toegewijde partnerschap in softwareontwikkeling.

 • 4. Transparantie: Open en Eerlijke Communicatie

  Wij streven naar open en eerlijke communicatie in alles wat we doen. Transparantie is de sleutel tot het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten en partners. U kunt van ons verwachten dat we altijd klaarstaan om vragen te beantwoorden, zorgen aan te pakken en problemen op te lossen met integriteit en eerlijkheid.

 • 5. Passie: Succes, Project per Project

  Passie drijft ons. We geloven in de kracht van vastberadenheid en vasthoudendheid. We rusten niet voordat we van elk project een succes hebben gemaakt. Bij Orange Bits begrijpen we dat winners never quit. We gaan door tot we de doelen hebben bereikt en de verwachtingen hebben overtroffen.

  Onze vijf kernwaarden begeleiden ons in alles wat we doen en definiëren onze toewijding aan excellentie. We zijn er trots op om deze waarden na te leven en te delen met iedereen waarmee we samenwerken.