Ga naar de inhoud

Vader en Zoon Duo Lanceert “Orange Bits” – Een Innovatieve Speler in de Softwarebranche

2 Oktober – Marc en Jelle, een dynamisch vader en zoon team, kondigen vol trots de oprichting van hun nieuwe onderneming “Orange Bits” aan. Het bedrijf, dat op 1 oktober van start gaat, belooft een frisse wind te brengen in de wereld van softwareontwikkeling met een sterke focus op kwaliteit en slimme oplossingen.

Een Uniek Samenspel van Talenten

Marc, met zijn diepgewortelde ondernemersgeest en uitgebreid netwerk, heeft altijd een passie gehad voor voortdurende verbetering. Zijn decennialange ervaring in de zakenwereld heeft hem gevormd tot een visionair, die streeft naar innovatie in elk facet van het bedrijfsleven. Zijn enthousiasme voor softwareontwikkeling heeft geleid tot het oprichten van “Orange Bits”.

Jelle, een full-stack developer met een scherp oog voor kwaliteit en slimme oplossingen, brengt een verfrissende technische expertise in. Zijn drive om de beste softwareproducten te creëren, in combinatie met zijn vaders zakelijke inzicht, zal de basis vormen voor het succes van “Orange Bits”.

Een Toekomstgericht Perspectief

“Orange Bits” streeft naar het bouwen van cutting-edge softwaretoepassingen die de verwachtingen van klanten overtreffen. Met een focus op continue verbetering en innovatie willen ze bedrijven helpen om elke dag beter te presteren.

“Wij geloven dat software de kracht heeft om organisaties te transformeren en te laten groeien,” zegt Marc, mede-oprichter van “Orange Bits”. “Samen met mijn zoon Jelle, brengen we onze gecombineerde passie voor technologie en zakelijk inzicht naar voren om op maat gemaakte, slimme oplossingen te bieden die onze klanten een voorsprong geven.”

Over “Orange Bits”

“Orange Bits” is een start-up gevestigd in Barneveld, gespecialiseerd in softwareontwikkeling en innovatieve technologische oplossingen. Hun missie is om bedrijven te helpen hun prestaties te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerde softwaretoepassingen. Voor meer informatie over “Orange Bits” en hun diensten, kunt u terecht op of neem contact op via info@orangebits.nl.

Contactpersoon: Marc – marc@orangebits.nl  Jelle – jelle@orangebits.nl

Gerelateerde artikelen

Het doel van de diverse programmeertalen

Hier zijn de doelen en gebruiksgebieden van enkele veelgebruikte programmeertalen: Deze talen vullen elkaar vaak aan bij het ontwikkelen van webtoepassingen. HTML en CSS zorgen voor de structuur en stijl van webpagina’s, terwijl PHP, SQL, C#, en JavaScript worden gebruikt voor server-side logica, gegevensopslag en interactiviteit, afhankelijk van het specifieke doel van de toepassing.

Marc van Amersfoort
Marc van Amersfoort Managing Partner
Interview met Jelle van Amersfoort

“We vullen elkaar mooi aan!” Een wens die nu eindelijk werkelijk aan het worden is: Een onderneming runnen met je eigen vader. Vandaag heb ik gesproken met de 21-jarige Jelle van Amersfoort. Samen met zijn vader Marc van Amersfoort is hij nu bezig met de opstart van hun bedrijf Orange Bits. We hebben het over

Jelle van Amersfoort
Jelle van Amersfoort Managing Partner
De verschillen tussen een app en een webapp

Een applicatie (app) en een webapplicatie (webapp) zijn beide softwaretoepassingen, maar ze verschillen op belangrijke manieren in hun ontwikkeling, distributie en gebruik. Laten we eerst het verschil tussen de twee uitleggen, en daarna de voordelen van een webapp belichten, gezien dit de specialiteit van jouw bedrijf, Orangebits. De verschillen tussen een app en een webapp:

Jelle van Amersfoort
Jelle van Amersfoort Managing Partner