Ga naar de inhoud

Jelle van Amersfoort

Managing partner

Hoi hoi, ik ben Jelle van Amersfoort, de zoon van Marc šŸ˜‰

Stel je even voor dat je een blik kon werpen op mijn DNA – je zou een code van Full Stack Development, kwaliteit, slimme oplossingen en software zien. Dit is de essentie van wie ik ben en wat ik doe.

Als Full Stack Developer ben ik gepassioneerd door het bouwen van digitale werelden. Mijn dagen zijn gevuld met het ontwikkelen van software die niet alleen functioneel is, maar ook intuĆÆtief en elegant. Voor mij draait het allemaal om het leveren van kwaliteit aan mijn/onze klanten.

Slimme oplossingen bedenken is mijn tweede natuur. Of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande oplossingen of het creƫren van innovatieve nieuwe toepassingen.

Software is mijn canvas. Het is fascinerend om te zien hoe een idee kan evolueren tot een werkend stuk software dat mensen helpt, vermaakt of gewoonweg hun leven gemakkelijker maakt. Ik ben constant bezig met het verkennen van nieuwe technologieƫn en ben altijd bereid om mijn vaardigheden bij te werken om mijn projecten naar het volgende niveau te tillen.

Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon een praatje maken over softwareontwikkeling? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me bereiken via e-mail op jelle@orangebits.nl. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en misschien kunnen we samen aan een spannend project werken.

Laten we samen de digitale wereld verkennen en bouwen!