Ga naar de inhoud

Marc van Amersfoort

Managing Partner

Even voorstellen: Marc van Amersfoort, de vader van Jelle šŸ˜‰

Hej daar! Mijn naam is Marc van Amersfoort, en als je me beter wilt leren kennen, hoef je eigenlijk alleen maar naar mijn DNA te kijken. Ja, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar laten we dat eens ontleden.

Ondernemer: Dit zit diep in mijn bloed. Ik heb altijd een passie gehad voor het creƫren van nieuwe dingen, het najagen van innovatie en het bouwen van bedrijven die echt een verschil kunnen maken in de wereld.

Netwerker: Relaties zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik geloof dat je in de mensen om je heen de sleutel tot groei en succes kunt vinden. Dus ja, ik ben zeker een netwerker in hart en nieren.

Passie: Voor elke dag beter: Dit is mijn motto. Elke dag biedt kansen om te groeien, te leren en te verbeteren. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, zakelijke strategieƫn of gewoon het genieten van het leven, ik ben er altijd op uit om elke dag beter te maken dan de vorige.

Software: Als je me een beetje kent, weet je dat ik een zwak heb voor technologie en software. Ik ben gefascineerd door de mogelijkheden die het biedt en de manier waarop het de wereld verandert. Dus ja, software is absoluut een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Als je meer wilt weten, vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me e-mailen op marc@orangebits.nl. Ik ben altijd in voor een goed gesprek, een nieuwe samenwerking of gewoon om gedachten uit te wisselen.

Dus, dat ben ik in een notendop. Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen en samen te ontdekken hoe we elke dag beter kunnen maken. Tot snel!